CSInt Tanácsadó Kft.» Tréningek » Értékesítési tréningek
Értékesítési tréningek

Az értékesítési munka összetett tevékenység, mely során emberek adnak el embereknek. Értékesítési tréningjeinken nem a hagyományos felfogás szerinti eladói fondorlatokat, trükköket oktatjuk, hanem hatékony és gyakorlatorientált, lépésenként követhető rendszereket tanítunk meg a résztvevőknek. A ma üzleti környezete sokrétű tudást követel meg az értékesítéssel foglalkozó szakemberektől. A vásárlók ismeretei kibővültek, meggyőzésük nem könnyű feladat, nem beszélve a kiélezett piaci versenyről.

Míg a legtöbb tréningen az értékesítőket saját elképzeléseik bemutatására tanítják meg, mi az értékesítést az ügyfél szemszögéből közelítjük meg: mi az amit ő keres, a vásárlási vagy döntési folyamat mely fázisában jár, milyen üzleti eredményeket, illetve személyes nyereséget vár tőlünk és a megvásárolandó terméktől vagy szolgáltatástól.

Értékesítési tréningjeink az alapoktól kiindulva a hosszabb értékesítési ciklust feltételező, komplex értékesítési helyzetekig, az egyszeri vásárlótól a vállalati ügyfélmenedzsmentig bezáróan segítik a résztvevőket munkájuk sikeresebb elvégzésében.

Így a tréningdíj, mint megtérülő befektetés és nem, mint feleslegesen kidobott pénz szerepel a képzést igénybe vevő cégek pénzügyi mérlegében.

Aktív értékesítés tréning - Értékesítési alapok

Aktív értékesítés tréning

Hogyan tudjuk megállapítani, már néhány mondat után, hogy a vevők mit is várnak el tőlünk? Milyen vevőtípusok vannak és hogyan kell őket hatékonyan kiszolgálni? Hogyan válhatunk egyszerű eladóból profi értékesítővé, és növelhetjük üzleti bevételeinket néhány egyszerű kérdés feltevésével? Milyen konfliktushelyzetekre kell felkészülnünk, és hogyan tudunk egy ideges vásárlót megnyugtatni, sőt törzsvásárlónkká tenni?
» részletek...

Ügyfélközpontú értékesítés tréning - Értékesítési ismeretek középhaladóknak

Ügyfélközpontú értékesítési tréning

Szeretné tudni, hogyan kell üzleti megbeszéléseket hatékonyan megszervezni leendő vevőivel? A nyer-nyer eredményről nem csak beszélni szeretne, hanem tenni is ennek érdekében? Szüksége lenne egy jól használható kérdezési módszertanra, amivel nem érzik úgy a tárgyalópartnerei, hogy manipulálja őket? Sőt még az eladásoknál a tipikus információ hiányos területeken meglévő fehér foltokat is el tudja ezáltal tüntetni? Szeretné kideríteni, hogy miért nem hajlandó elkötelezettséget vállalni a tárgyalópartnere, hogy az aktuális üzleti ügyük a holtpontról kimozduljon?
» részletek...

Eladás felsőfokon - Komplex értékesítési tréning - Értékesítési ismeretek haladóknak

Eladás felsőfokon - komplex értékesítési tréning

Nehezen tudja beazonosítani, hogy ki hozza meg a végső döntést egy leendő ügyfelénél? Nem érti, hogy az első megkereséskor miért elutasítóak Önnel szemben? Nem látja át világosan, hogy mennyi és milyen buktatóra számíthat egy nagy üzleti lehetőségnél, és valójában kik is befolyásolják a beszerzési döntést? Több üzleten dolgozik párhuzamosan, de kétkedik, hogy a jó helyre fekteti-e be az idejét? Szeretné vagy a főnökei megkövetelik Öntől a pontos üzleti előrejelzéseket, de nehézséget okoz a becsléseket elkészíteni? Szüksége lenne egy módszertanra, hogy minél több üzletet tudjon mielőbb sikeresen lezárni?
» részletek...

Tárgyalástechnika az értékesítésben tréning


Elsősorban az értékesítési helyzetekben előforduló tárgyalástechnikai fogásokat tárgyalja a tréning. A tárgyalások három fázisra bonthatók: megnyitás, középjáték, végjáték. Milyen taktikák alkalmazhatók az egyes fázisokban, hogyan jussunk el a lehető leghamarabb az üzlet megkötéséig úgy, hogy közben nem dőlünk be a másik fél által alkalmazott manipulációs taktikáknak?
» részletek...

Együttműködő tárgyalástechnika tréning (Nem csak értékesítőknek!)


Együttműködő tárgyalástechnika tréning

Milyen érdekek mozgatják a másik felet egy tárgyalás során? És nekünk mik az érdekeink, a lehetőségeink vagy az alternatívánk, ha mégsem sikerül megegyezni? Milyen objektív mércék alapján dönthető el, hogy korrekt-e egy megállapodás? Mit mondjunk és hogyan? Milyen taktikák és ellentaktikák alkalmazhatók a tárgyalásokon, és hogyan tudjuk felderíteni, ha minket akarnak manipulálni? Mi az a "jó fiú-rossz fiú" taktika, amit a leggyakrabban vetnek be rutinos értékesítők, de rutinos beszerzők is? Miképpen lehet nyer-nyer kimenetelű tárgyalásokat elérni, és megtanulni, hogy egy jó tárgyaló kérdezni és hallgatni tud legjobban? Szeretne egy használható módszertant kapni a kezébe és még sikeresebb tárgyalóvá válni?
» részletek...


Prezentációs tréning

Hogyan tudja Önmagát megkülönböztetni a többi előadótól egy versenyszituációban? Miképpen lehet felkeltetni a hallgatóság figyelmét az első mondattal és megtartani ezt a figyelmet egy célratörő, világos és érthető prezentációval? Melyek a leggyakrabban elkövetett hibák és hogyan tudjuk ezeket mi elkerülni? Miért jó a lámpaláz és mi is az a memóriatérkép, amiről egy hosszabb előadást is könnyedén fel tudunk idézni magunkban? Milyen érzés visszanézni a prezentációnkat videofelvételről és hogyan tudunk a hibáinkból a legtöbbet profitálni?
» részletek...

Egyedi értékesítési tréningek

Egyedi értékesítési tréning

Ezeknek az értékesítés különböző területeivel foglalkozó tréningeknek a tematikáját a megrendelő szervezet egyéni, éppen aktuális képzési célja szerint alakítjuk ki. Az értékesítési csapat igényeinek felmérése után a tárgyalástechnika, kommunikáció, időgazdálkodás, konfliktuskezelés, prezentáció és ügyfélmenedzsment területéről állítjuk össze a szükséges ismereteket. Ha ilyen tréningjeink iránt érdeklődik, kérjük keressen meg minket a lap alján található telefonszámon vagy e-mailben!

© CSInt Tanácsadó Kft        Tel/fax: (1) 207-6277        E-mail: info@csint.hu

A honlap a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával valósult megeXTReMe Tracker

CSINT - Tanácsadó Kft CSINT - Tanácsadó Kft Tréningek Jelentkezés created by Dupai Tanácsadás Referenciák Hírlevél Fotógaléria