CSInt Tanácsadó Kft. » Tréningek
Tréningek

Értékesítési tréningek

 

Értékesítési tréningek

Míg a legtöbb tréningen az értékesítőket saját elképzeléseik bemutatására tanítják meg, mi az értékesítést az ügyfél szemszögéből közelítjük meg: mi az amit ő keres, a vásárlási vagy döntési folyamat mely fázisában jár, milyen üzleti eredményeket, illetve személyes nyereséget vár tőlünk és a megvásárolandó terméktől vagy szolgáltatástól.

» részletek

 

Együttműködő tárgyalástechnika tréning
(Nem csak értékesítőknek!)

Értékesítési tréningek

Ez a tréning a szokásostól eltérő, annál sokkal eredményesebb tárgyalástechnikai megközelítéssel ismerteti meg a résztvevőket. Ez a módszer az értékteremtésről és a kölcsönösen előnyös eredmények eléréséről szól, ami nem azt jelenti, hogy feladjuk a szempontjainkat, hanem pont az ellenkezőjét: felkészülünk, hogy pontosan tudjuk, mit akarunk elérni és mi a teendőnk arra az esetre, ha nem tudunk vagy nem előnyös számunkra a megegyezés.

» részletek

Prezentációs tréningek

 

Prezentációs tréningek

Miképpen lehet felkeltetni a hallgatóság figyelmét az első mondattal és megtartani ezt a figyelmet egy célratörő, világos és érthető prezentációval? Melyek a leggyakrabban elkövetett hibák és hogyan tudjuk ezeket mi elkerülni?

» részletek

Módszerünk

Képzési megközelítésünk lényege, hogy minden exkluzív, vállalati tréningünket a megrendelőnk igényei alapján alakítjuk ki. » részletek

A hatékony tréningszervezés
10 pontja

Bár több ezer órát és sok millió forintot költenek cégek munkahelyi tréningekre, ezek megtérülése gyakran kiábrándító. » részletek

Csapatépítő tréningek

Csapatépítő tréningek

A "Piramis" tréning egyedi megoldást kínál. Egyedisé-ge abban rejlik, hogy ötvözi a spontán játékokat és a tudatos megismerést segítő gyakorlatokat. A Piramis tréning több, mint csapatépítés. Egyszerre jelent személyes és társasági élményt, kínál izgalmas önismereti kalandot, és támogatja a csapatot céljai elérésében. Tréningjeink outdoor és kombinált változatban is igénybe vehetők.

» részletek

Vezetői tréningek

Vezetői tréningek

Másfajta munkát kíván egy néhány hónapig tartó beruházási projekt megvalósítása, illetve egy kisebb munkahelyi csoport hosszú távú irányítása. Máshogy kell a vezetőnek dolgoznia a piaci versenyben, és megint máshogy egy közintézmény élén. Egy valami azonban közös a vezetői feladatokban: különleges, egyedi kihívást jelentenek, melyben a vezetőnek “itt és most” kell helytállnia.

» részletek

Ügyfélszolgálati tréningek

Ügyfélszolgálati tréningek

A személyes, telefonos és írásos ügyfélszolgálati kommunikáció, valamint a konfliktuskezelés területéről állítjuk össze a szükséges ismeretek tárházát.

» részletek

Egyedi tematikájú tréningek

Egyedi tematikájú tréningek

Az értékesítés, kommunikáció, időgazdálkodás, konfliktuskezelés, prezentáció, együttműködési készségek és ügyfélmenedzsmentet felölelő képzések.

» részletek

© CSInt Tanácsadó Kft.        ISDN Tel/fax: (1) 207-6277        E-mail: info@csint.hu

A honlap a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával valósult megeXTReMe Tracker

CSINT - Tanácsadó Kft CSINT - Tanácsadó Kft Tréningek Jelentkezés created by Dupai Tanácsadás Referenciák Hírlevél Fotógaléria