CSINT » Tanfolyamok
Tanfolyamok

Értékesítési tanfolyamok

Értékesítési tanfolyamok

Cégünk mottója: "A sikert tanítjuk!" Ezzel azt szeretnénk kifejezni, hogy számunkra akkor sikeres egy képzés, ha ügyfeleink, a tanfolyamok minden egyes résztvevője úgy érzi, hogy kapott valamit, ami őt és ezáltal cégét sikeresebbé, hatékonyabbá teszi. Értékesítési tanfolyamaink is ezt a gondolkodásmódot képviselik, más szavakkal az ügyfélközpontú megközelítést, a nyer-nyer típusú üzletkötést.

» részletek

Vezetői tanfolyamok

Vezetői tanfolyamok

Másfajta munkát kíván egy néhány hónapig tartó beruházási projekt megvalósítása, illetve egy kisebb munkahelyi csoport hosszú távú irányítása. Máshogy kell a vezetőnek dolgoznia a piaci versenyben, és megint máshogy egy közintézmény élén. Egy valami azonban közös a vezetői feladatokban: különleges, egyedi kihívást jelentenek, melyben a vezetőnek “itt és most” kell helytállnia.

» részletek

Csapatépítő tanfolyamok

Csapatépítő tanfolyamok

A "Piramis" tanfolyam egyedi megoldást kínál. Egyedisége abban rejlik, hogy ötvözi a spontán játékokat és a tudatos megismerést segítő gyakorlatokat. A Piramis tanfolyam több, mint csapatépítés. Egyszerre jelent személyes és társasági élményt, kínál izgalmas önismereti kalandot, és támogatja a csapatot céljai elérésében. Outdoor változatban is igénybe vehetők.

» részletek

Módszerünk

Képzési megközelítésünk lényege, hogy minden exkluzív, vállalati tanfolyamunkat a megrendelőnk igényei alapján alakítjuk ki. Nem csupán a képzés megtartását tartjuk szem előtt, hanem komplex szolgáltatást nyújtunk, ami a következő lépésekből áll:

1. Igényfelmérés
2. Képzés
3. Értékelés
4. Tanfolyam követés

» részletek

10 szempontunk

Az anyagi és egyéb erőforrás-ráfordításaink, illetve ezek hosszú távú megtérülése jelentősen növelhető, ha szem előtt tartunk 10 alapvető dolgot minden képzés alkalmával.

» részletek

Módszerünk

Képzési megközelítésünk lényege, hogy minden exkluzív, vállalati tanfolyamunkat a megrendelőnk igényei alapján alakítjuk ki. Nem csupán a képzés megtartását tartjuk szem előtt, hanem komplex szolgáltatást nyújtunk, ami a következő lépésekből áll:

 1. Igényfelmérés
  Ügyfelünkkel közösen feltárjuk és megfogalmazzuk a képzés pontos célját, a résztvevők körét, a képzés anyagát. Kérdőíves módszerrel / személyes interjúkkal megvizsgáljuk azokat a kihívásokat, nehézségeket, amin változtatni, javítani szeretnének. Képzési tapasztalataink alapján javaslatot teszünk a képzés felépítésére, időzítésére, a résztvevői csoportok kialakítására.
 2. Képzés
  A meghatározott igényekre kidolgozott tematika alapján megtartjuk az oktatást. A képzés helyszíne nagymértékben meghatározza annak sikerességét, ezért fontos annak megfelelő kiválasztása. Tapasztalataink, illetve partnereink segítségével segítünk a megfelelő helyszín megtalálásában, akár budapesti, akár vidéki tanfolyamról van szó.
 3. Értékelés
  A tanfolyam, vagy tanfolyamsorozat után összefoglalót készítünk, mely ismerteti a képzés eredményeit, illetve javaslatokat tartalmaz a további lépések vonatkozásában.
 4. Tanfolyam követés
  Lehetőséget biztosítunk a képzések anyagának elmélyítésére műhelymunka megtartásával, üzleti konzultáció igénybevételével, illetve a képzés tartó trénereinkkel való eszmecserével, a felmerülő kérdések megválaszolására.

Azok részére, akik további részleteket szeretnének megtudni arról, hogy milyen szempontok figyelembevételével lehet egy sikeres képzést megszervezni és lebonyolítani, ajánljuk erről szóló rövid tájékoztatónkat...

10 szempontunk

Bár több ezer órát és sok millió forintot költenek cégek munkahelyi tanfolyamokra, ezek megtérülése gyakran kiábrándító. Tanulmányokkal igazolható, hogy a résztvevők az anyag jó, ha egyharmadát fel tudják idézni a képzés után. Az anyagi és egyéb erőforrás-ráfordításaink, illetve ezek hosszú távú megtérülése jelentősen növelhető, ha szem előtt tartunk 10 alapvető dolgot minden képzés alkalmával:

 1. A tanfolyamok hatását befolyásoló tényezők 85%-a az oktatótermen kívül keresendő.
 2. A hatékony oktatás négy lépcsője: - elmondani, - bemutatni, - gyakoroltatni, - értékelni.
 3. A megfelelő trénereket válasszuk ki!
 4. Nyugodt, zavarmentes környezetet kell biztosítani az oktatás helyszínéül.
 5. Ismertessük a tanfolyam előtt az általános tudnivalókat!
 6. Célszerű egy felülről-lefelé történő tanfolyamtervet követni.
 7. Ne markoljunk túl sokat, nehogy keveset fogjunk!
 8. Jobb az ismereteket azonnal átültetni a gyakorlatba, mint mindenről elméletben beszélni, és csak aztán begyakorolni azokat.
 9. Ismerjük el és jutalmazzuk azokat, akik használják is, amit tanultak!
 10. Kövessük nyomon a tanfolyamokat újabb összefoglaló, emlékeztető kurzusokkal vagy a résztvevők közös megbeszélésre való összehívásával!

Összefoglalás

Mindezen ajánlások figyelembe vétele több erőfeszítést igényel a tervezés, a végrehajtás és az oktatást követően, de bőségesen kifizetődő lesz. Akár meg is duplázhatjuk a tanfolyamaink hatékonyságát, hiszen cégünk sikeressége azokon az embereken múlik, akik a munkájukat hatékonyan végzik.

A képzés pedig alapvetően szükséges az alkalmazottak felkészítésére, és a minden szempontból hatékony munkavégzésre.

Forrás: Wayne J. Hunicle

© CSINT - Tanácsadó Kft        Tel/fax: (1) 207-6277        E-mail: info@csint.hu

A honlap a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával valósult megeXTReMe Tracker

CSINT - Tanácsadó Kft CSINT - Tanácsadó Kft Tréningek Jelentkezés created by Dupai Tanácsadás Referenciák Hírlevél Fotógaléria