CSInt Tanácsadó Kft. » Tréningek
Módszerünk

Képzési megközelítésünk lényege, hogy minden exkluzív, vállalati tréningünket a megrendelőnk igényei alapján alakítjuk ki. Nem csupán a képzés megtartását tartjuk szem előtt, hanem komplex szolgáltatást nyújtunk, ami a következő lépésekből áll:

 • Igényfelmérés
  Ügyfelünkkel közösen feltárjuk és megfogalmazzuk a képzés pontos célját, a résztvevők körét, a képzés anyagát. Kérdőíves módszerrel / személyes interjúkkal megvizsgáljuk azokat a kihívásokat, nehézségeket, amin változtatni, javítani szeretnének. Képzési tapasztalataink alapján javaslatot teszünk a képzés felépítésére, időzítésére, a résztvevői csoportok kialakítására.
 • Képzés
  A meghatározott igényekre kidolgozott tematika alapján megtartjuk az oktatást. A képzés helyszíne nagymértékben meghatározza annak sikerességét, ezért fontos annak megfelelő kiválasztása. Tapasztalataink, illetve partnereink segítségével segítünk a megfelelő helyszín megtalálásában, akár budapesti, akár vidéki tréningről van szó.
 • Értékelés
  A tréning, vagy tanfolyamsorozat után összefoglalót készítünk, mely ismerteti a képzés eredményeit, illetve javaslatokat tartalmaz a további lépések vonatkozásában.
 • Tréning követés
  Lehetőséget biztosítunk a képzések anyagának elmélyítésére műhelymunka megtartásával, üzleti konzultáció és coaching igénybevételével, illetve a képzés tartó trénereinkkel való eszmecserével, a felmerülő kérdések megválaszolására.

© CSInt Tanácsadó Kft.        ISDN Tel/fax: (1) 207-6277        E-mail: info@csint.hu

A honlap a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával valósult megeXTReMe Tracker

CSINT - Tanácsadó Kft CSINT - Tanácsadó Kft Tréningek Jelentkezés created by Dupai Tanácsadás Referenciák Hírlevél Fotógaléria