CSINT » képzések » Vezetői képzések
Vezetői képzések

Vezetői képzés

» Kinek ajánlott
» Mit tanulnak
» Képzéstípusok
» Áttekintés
» Időpontok - jelentkezés

Letöltések

» prospektus

Jelentkezés nyílt képzésekre

» e-mail
» jelentkezési lap

Ha exkluzív vállalati képzésünk iránt érdek-lődik, kérjük keressen meg minket telefonon vagy e-mailen!

» e-mail

Ügyfeleinktől megkérdeztük, hogy miért ajánlanák másoknak is ezeket a képzéseket?

"A hangulat megteremtése, a nyitó játék."

"A bemelegítő gyakorlat, a légkör, a trénerek csoportra hangolódása, a jelzésekre való odafigyelés, reagálás, határok kezelése, egyértelmű kommunikáció."

"Informális légkör, nem előadás jelleg, szellemileg nem annyira fárasztó."

"Közvetlen hangulat, jókedvű társaság. Teszt, és ami abból kikövetkeztethető volt."

"Interaktív volt, bevonta a résztvevőket a közös munkába, váltogatták az anyag feldolgozásának módszereit."

Jelentkezés nyílt képzésekre

» e-mail
» jelentkezési lap

Ha exkluzív vállalati képzésünk iránt érdek-lődik, kérjük keressen meg minket telefonon vagy e-mailen!

» e-mail

"Vezessen - itt és most!"

Hunyja le egy pillanatra a szemét, és képzelje maga elé az ideális vezetőt! Ki jelenik meg a lehunyt pillák alatt? Egy híres történelmi személyiség, nagy államférfi vagy hadvezér, mint például Julius Caesar, Hunyadi Mátyás vagy Winston Churchill? Esetleg kiemelkedő spirituális, vallási vezető, olyasvalaki mint a Dalai Láma, II. János Pál vagy Calcuttai Teréz anya? Netán a tudomány, a művészet, a gazdaság nagy hatású vezetői: a biológus Konrad Lorenz, a filmrendező Szabó István vagy Bill Gates, a Microsoft elnöke? Esetleg személyesen ismer olyan kiemelkedő vezetőt, akit példának tekinthet? Vagy éppen ellenkezőleg: csak a hatalmukkal visszaélő, méltatlan vezetők rossz példáira tud gondolni?

Ahogyan nincs két egyforma szervezet, nincs két egyforma vezető sem. Más vezetői képességek szükségesek egy új vállalkozás megalapításához, mint egy régóta sikeresen működő cég folyamatainak tökéletesítéséhez. Másfajta munkát kíván egy néhány hónapig tartó beruházási projekt megvalósítása, illetve egy kisebb munkahelyi csoport hosszú távú irányítása. Máshogy kell a vezetőnek dolgoznia a piaci versenyben, és megint máshogy egy közintézmény élén. Egy valami azonban közös a vezetői feladatokban: különleges, egyedi kihívást jelentenek, melyben a vezetőnek "itt és most" kell helytállnia.

Az "Itt és most!" vezetői készségfejlesztő képzés abból a felismerésből indul ki, hogy a vezetői munka akkor hatékony, akkor teremt értéket a szervezet, a beosztottak, és a vezető számára is, ha a vezető világosan felméri a megoldandó feladatot, és pontosan azokat az eszközöket alkalmazza, melyeket a feladat megkíván. Ahhoz pedig, hogy a vezető az eszközök közül választani tudjon, ismeretek és készségek széles arzenáljával kell rendelkeznie.

A vezetői ismeretek és készségek négy területre vonatkozhatnak:

 • a szervezetre, melyben a vezető dolgozik,
 • a szervezet tágabb környezetére (pl. jogi és piaci környezetre),
 • a vezetett csapatra, annak tagjaira,
 • saját magára a vezető személyre (vezetői önismeret).

Az "Itt és most!" képzés támogatást nyújt abban, hogy a vezető mindezen területeken gyarapítsa ismereteit, javítsa készségeit. Kérdésfeltevésre, helyzetértékelésre, tudatosságra bátorítja a vezetőt, bővíti vezetői készségeinek arzenálját, és mintákat biztosít számára ahhoz, hogy a konkrét vezetési helyzetben megfelelő megoldást válasszon. Vezessen – itt és most!

Kinek ajánlott a részvétel

Az "Itt és most!" vezetői készségfejlesztő képzést bármely szakmai ágazatban dolgozó vezetőnek ill. vezetői csapatnak ajánljuk. Az alábbi szervezeti helyzetekben különösen hasznos a képzés által nyújtott támogatás:

 • új vezetői kinevezés, előléptetés,
 • a vezetett szervezetben, szervezeti egységben bekövetkező változás (pl. új beosztottak érkezése, feladatkörök változása, tevékenységi kör bővítése),
 • a szervezet környezetében bekövetkező változás (pl. új jogi szabályozók, piaci versenytársak megjelenése),
 • gyakorló vezetői helyzetben, az ismeretek és készségek szinten tartása, frissítése, elmélyítése céljából.

Milyen ismereteket és készségeket szereznek a résztvevők

 • Megismerik a csoportműködés sajátosságait, és tudatosítják a saját maguk által vezetett csoportban zajló folyamatokat.
 • Megismerik a jellemző szervezeti típusokat, és azonosítják saját szervezetük jellegzetességeit.
 • Felmérik a tágabb környezet (pl. jogi és piaci környezet) szervezetükre és vezetői feladataikra vonatkozó hatásait.
 • Megismerik a helyzetfüggő vezetés modelljeit, és megtanulják azokat alkalmazni.
 • Megismerik a konfliktuskezelés modelljeit, és megtanulják azokat alkalmazni.
 • Elmélyítik vezetői önismeretüket.
 • Elsajátítják a vezetés számos gyakorlati fogását:
  • munkaköri feladatok tisztázása,
  • beosztottak motiválása,
  • feladatok delegálása és a végrehajtás ellenőrzése,
  • hatékony értekezletek vezetése,
  • időgazdálkodás és határidők betartása.

Képzéstípusok

 • Exkluzív vállalati
  Két napos képzés exkluzívan, egyetlen cég munkatársainak saját oktatótermükben vagy külön helyszínen. Utóbbi remek csapatépítő eszköz is a közös munka révén.
 • Nyílt
  Kétnapos képzés különböző szervezetek résztvevői számára, mely kiváló lehetőséget ad a más cégekkel való kapcsolatépítésre is.
 • Ismétlő
  Egynapos képzés az "Itt és most!" vezetői készségfejlesztő képzést korábban elvégzett résztvevők számára a tapasztalatcsere, az elsajátított ismeretek felelevenítése és jobb rögzítése érdekében.
 • Műhelymunka
  Félnapos gyakorlati foglalkozás, az "Itt és most!" vezetői készségfejlesztő képzést korábban elvégzett résztvevők számára a tapasztalatcsere, az elsajátított ismeretek begyakorlása és elmélyítése céljából.
 • Üzleti konzultáció
  Az ismeretek birtokában a cég üzleti tevékenységének hatékonyabbá tételére.

képzés áttekintés

Az "Itt és most!" vezetői készségfejlesztő képzés programja az alábbi, szorosan egymásra épülő modulokból áll.

 • Kép a vezetőről
  A résztvevők tréneri irányítással megfogalmazzák mindazon elképzeléseiket, melyek a vezetői szerepre, vezetői személyiségre vonatkoznak. Azonosítjuk és csoportosítjuk a vezetői képességeket, tulajdonságokat. Feltárjuk és eloszlatjuk a vezetőkkel kapcsolatos hiedelmeket.
 • Képzési célok megfogalmazása
  A résztvevők megfogalmazzák a képzéssel kapcsolatos egyéni és csoportos céljaikat. A trénerek és maguk a résztvevők is mindvégig ezen célok megvalósításán munkálkodnak a képzés során. A képzés végén visszatérünk a célok értékelésére.
 • A csoportműködés sajátosságai
  A résztvevők megismerkednek a csoportdinamika és a csoportpszichológia néhány fontos, a gyakorlatban alkalmazható elvével. Felvázolják a csoportok életpályáját, azonosítják a saját maguk által vezetett csoport helyét az életpályán. Megismerkednek a jellegzetes csoportszerepekkel, feltárják saját vezetői szerepük jellemzőit.
 • Szervezeti típusok
  A résztvevők megismerik a legfontosabb szervezeti típusokat, valamint az egyes szervezeti típusokban jellemző vezetői szerepeket, elvárásokat. Azonosítják saját szervezetük típusát.
 • Környezeti hatások a vezetésben
  A résztvevők felmérik a saját szervezetüket és feladatukat befolyásoló környezeti hatásokat, megtanulják mérlegelni ezek hatását vezetői munkájukra.
 • Helyzetfüggő vezetés
  A résztvevők betekintést nyernek a helyzetfüggő vezetés elméletébe, felmérik saját jártasságukat a területen. Eszközökkel gazdagodnak a helyzetfüggő vezetés gyakorlati megvalósításához: megtanulják felismerni és tudatosan kezelni az egymástól eltérő vezetési helyzeteket.
 • Vezetői konfliktuskezelés
  A résztvevők betekintést nyernek a vezetői konfliktuskezelés elméletébe, felmérik és fejlesztik saját konfliktuskezelési stratégiáikat.
 • Vezetői gyakorlatok
  A résztvevők gyakorlati feladatokat oldanak meg, és esettanulmányokat vizsgálnak át, melyeken keresztül eszközökkel és technikákkal ismerkednek meg alábbi vezetői területeken:
  • munkaköri feladatok tisztázása,
  • beosztottak motiválása,
  • feladatok delegálása és a végrehajtás ellenőrzése,
  • hatékony értekezletek vezetése,
  • időgazdálkodás és határidők betartása.

Időpontok - jelentkezés Vezetői képzések

Nyílt képzéseinkre
e-mailen úgy jelentkezhet, hogy az alábbi naptárban a megfelelő dátumra kattint. Faxon való jelentkezéshez töltse le a jelentkezési lapot.

» jelentkezési lap

Nyílt képzések
Ezekre a képzésekre különböző cégek menedzsereit, vezetőit invitáljuk. Nyílt képzéseinket a kis létszámú (1-4 fős) vezetői csapattal rendelkező vállalatoknak, vállalkozásoknak ajánljuk, illetve nagyobb vállalatoknak, ha a képzésre csak néhány főt szeretnének delegálni. A képzés a hasznos gyakorlati ismeretek megszerzésén túl remek lehetőséget nyújt más cégekkel való kapcsolatfelvételre is. A képzés díja 149.900 Ft + 25% áfa/fő, mely magába foglalja a kétnapos kurzus díját, a segédeszközök költségét, az ebédeket és frissítőket. A képzés résztvevői számára ingyenes őrzött parkolást, a vidékről érkezőknek igény esetén a rendezvény helyszínén kedvezményes árú szállást biztosítunk. A képzések Budapesten kerülnek megrendezésre. Helyszín, szállásfoglalás: Hotel Aquarius.

 12345678910111213141516171819202122232425262728293031
Január                                   
Február   Vezetői képzésVezetői képzés                             
Március   Vezetői képzésVezetői képzés                               
Április       Vezetői képzésVezetői képzés                           
Május     Vezetői képzésVezetői képzés                            
Június  Vezetői képzésVezetői képzés                                
Július                                    
Augusztus                               
Szeptember                        Vezetői képzésVezetői képzés          
Október                               Vezetői képzésVezetői képzés  
November                            Vezetői képzésVezetői képzés      
December                                    

Ha exkluzív vállalati képzésünk iránt érdek-lődik, kérjük keressen meg minket telefonon vagy e-mailen!

» e-mail

Exkluzív vállalati képzések
Öt vagy több főből álló vezetői csapattal rendelkező cégek számára javasoljuk a kizárólag saját munkatársaik részére megrendezésre kerülő képzéseinket. Igény szerint külön helyszínen is vállaljuk a képzés megtartását, akár több turnusban és hétvégén is. A képzés páratlan gyakorlati tapasztalatai mellett kiváló csapatépítő eszköz is egyben. Ezeket a képzéseket a résztvevők számától függően, testre szabott áron vállaljuk. A képzésekre a szakképzési hozzájárulás igénybe vehető. Ha ilyen képzéseink iránt érdeklődik, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

© CSINT - Tanácsadó Kft        Tel/fax: (1) 207-6277        E-mail: info@csint.hu

A honlap a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával valósult megeXTReMe Tracker

CSINT - Tanácsadó Kft CSINT - Tanácsadó Kft Tréningek Jelentkezés created by Dupai Tanácsadás Referenciák Hírlevél Fotógaléria