CSINT » képzések » Csapatépítő képzések
Csapatépítő képzések

Ügyfeleinktől megkérdeztük, hogy miért ajánlanák másoknak is ezeket a képzéseket?

"Összehozta a csapatot, jobban megismertük egymást."

"Az egész képzés nagyon hasznos volt, most már ismét látok reményt arra, hogy újra összeáll a csapat."

"Összejöttünk, mindenki részt vett a programokban, kiderültek a jó (kevésbé jó) tulajdonságok."

"A csapat együttműködése, a kiváló hangulat, a kedves szervezés."

"Az, hogy kiderült, a csapaton belül kinek mi az erőssége, gyengesége, és ki az a személy, aki ezt tudja ellensúlyozni."

"Változatos, jól felépített feladatok, játszva tanított a képzés."

"Játékosan segített rámutatni komoly dolgokra."

"A csapatjátékok, főleg a piramisépítés."

"A hangulat megteremtése, a nyitó játék."

Piramis csapatepítő indoor képzés

A csapatépítési megoldások rendkívül változatos képet mutat-nak. Egyes cégek már egy közös kirándulást is komoly csapat-építésnek tekintenek, mások a csapatépítő képzés során kü-lönleges kihívást jelentő helyzetek elé állítják a munkatársakat. Megint mások pszichológiai kiselőadásokat szerveznek csapa-tuk számára. A Piramis képzés egyedi megoldást kínál...

Indoor csapatépítő képzés

Piramis csapatépítő kaland outdoor képzés

Azoknak a cégeknek, akik munkatársaikat egy kivételes szabadtéri kalandban akarják részesíteni csapatépítési céllal, számukra a Piramis Csapatépítő Kaland programot javasoljuk, mely a Piramis képzésünk speciális, adaptált változata. A két nap során a résztvevők csapatokat alkotnak, csapatokban játszanak, és oldanak meg kihívást jelentő feladatokat.

Outdoor csapatépítő képzés

"Kint is vagyok, bent is vagyok..." kombinált indoor és outdoor képzések

A CSInt Tanácsadó Kft. együttműködve az Adventura képzés Kft.-vel, Magyarországon az elsők között kezdett kombinált indoor és outdoor képzésekkel foglalkozni. A két cég vezetője és trénerei több éves tapasztalatot szereztek a képzések terén, amit megrendelőik szolgálatába állítanak.

Forró KatalinMeghatározó a csapathierarchia

Egy ötletgyáros és a csapatműködéshez, a munkaszervezéshez jól értő vezető mindenképp kell egy csapatba - állítja Forró Katalin, a Consulting Services International Tanácsadó Kft csaptépítő specialistája. A szakember szerint bár a munkahely nem egy demokratikus intézmény, a jó vezetők mégsem "diktálnak", hanem kihasználják munkatársaik erősségét. Fontos, hogy az együtt dolgozó szakemberek személyes képessége, csapaton belül betöltött szerepe illeszkedjen egymáshoz. Ha a szervezeti felépítés nem tükrözi a csapatban végzett munka szerkezetét, zavarok keletkeznek a működésben.

» teljes cikk

© CSINT - Tanácsadó Kft        Tel/fax: (1) 207-6277        E-mail: info@csint.hu

A honlap a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával valósult megeXTReMe Tracker

CSINT - Tanácsadó Kft CSINT - Tanácsadó Kft Tréningek Jelentkezés created by Dupai Tanácsadás Referenciák Hírlevél Fotógaléria