CSINT » képzések
képzések

Értékesítési képzések

Értékesítési képzések

Cégünk mottója: "A sikert tanítjuk!" Ezzel azt szeretnénk kifejezni, hogy számunkra akkor sikeres egy képzés, ha ügyfeleink, a képzések minden egyes résztvevője úgy érzi, hogy kapott valamit, ami őt és ezáltal cégét sikeresebbé, hatékonyabbá teszi. Értékesítési képzéseink is ezt a gondolkodásmódot képviselik, más szavakkal az ügyfélközpontú megközelítést, a nyer-nyer típusú üzletkötést.

» részletek

Vezetői képzések

Vezetői képzések

Másfajta munkát kíván egy néhány hónapig tartó beruházási projekt megvalósítása, illetve egy kisebb munkahelyi csoport hosszú távú irányítása. Máshogy kell a vezetőnek dolgoznia a piaci versenyben, és megint máshogy egy közintézmény élén. Egy valami azonban közös a vezetői feladatokban: különleges, egyedi kihívást jelentenek, melyben a vezetőnek “itt és most” kell helytállnia.

» részletek

Csapatépítő képzések

Csapatépítő képzések

A "Piramis" képzés egyedi megoldást kínál. Egyedisé-ge abban rejlik, hogy ötvözi a spontán játékokat és a tudatos megismerést segítő gyakorlatokat. A Piramis képzés több, mint csapatépítés. Egyszerre jelent személyes és társasági élményt, kínál izgalmas önismereti kalandot, és támogatja a csapatot céljai elérésében. Képzéseink outdoor és kombinált változatban is igénybe vehetők.

» részletek

Letöltések

» nyomtatható
    tájékoztató

Módszerünk

Képzési megközelítésünk lényege, hogy minden exkluzív, vállalati képzésünket a megrendelőnk igényei alapján alakítjuk ki.

Komplex szolgáltatást nyújtunk, ami a következő lépésekből áll:

1. Igényfelmérés
2. Képzés
3. Értékelés
4. képzés követés

» részletek

Módszerünk

Képzési megközelítésünk lényege, hogy minden exkluzív, vállalati képzésünket a megrendelőnk igényei alapján alakítjuk ki. Nem csupán a képzés megtartását tartjuk szem előtt, hanem komplex szolgáltatást nyújtunk, ami a következő lépésekből áll:

 • Igényfelmérés
  Ügyfelünkkel közösen feltárjuk és megfogalmazzuk a képzés pontos célját, a résztvevők körét, a képzés anyagát. Kérdőíves módszerrel / személyes interjúkkal megvizsgáljuk azokat a kihívásokat, nehézségeket, amin változtatni, javítani szeretnének. Képzési tapasztalataink alapján javaslatot teszünk a képzés felépítésére, időzítésére, a résztvevői csoportok kialakítására.
 • Képzés
  A meghatározott igényekre kidolgozott tematika alapján megtartjuk az oktatást. A képzés helyszíne nagymértékben meghatározza annak sikerességét, ezért fontos annak megfelelő kiválasztása. Tapasztalataink, illetve partnereink segítségével segítünk a megfelelő helyszín megtalálásában, akár budapesti, akár vidéki képzésről van szó.
 • Értékelés
  A képzés, vagy tanfolyamsorozat után összefoglalót készítünk, mely ismerteti a képzés eredményeit, illetve javaslatokat tartalmaz a további lépések vonatkozásában.
 • képzés követés
  Lehetőséget biztosítunk a képzések anyagának elmélyítésére műhelymunka megtartásával, üzleti konzultáció igénybevételével, illetve a képzés tartó trénereinkkel való eszmecserével, a felmerülő kérdések megválaszolására.

Bár több ezer órát és sok millió forintot költenek cégek munkahelyi képzésekre, ezek megtérülése gyakran kiábrándító. Tanulmányokkal igazolható, hogy a résztvevők az anyag jó, ha egyharmadát fel tudják idézni a képzés után. Az anyagi és egyéb erőforrás-ráfordításaink, illetve ezek hosszú távú megtérülése jelentősen növelhető, ha szem előtt tartunk 10 alapvető dolgot minden képzés alkalmával:

 1. A képzések hatását befolyásoló tényezők 85%-a az oktatótermen kívül keresendő.
 2. A hatékony oktatás négy lépcsője: - elmondani, - bemutatni, - gyakoroltatni, - értékelni.
 3. A megfelelő trénereket válasszuk ki!
 4. Nyugodt, zavarmentes környezetet kell biztosítani az oktatás helyszínéül.
 5. Ismertessük a képzés előtt az általános tudnivalókat!
 6. Célszerű egy felülről-lefelé történő képzéstervet követni.
 7. Ne markoljunk túl sokat, nehogy keveset fogjunk!
 8. Jobb az ismereteket azonnal átültetni a gyakorlatba, mint mindenről elméletben beszélni, és csak aztán begyakorolni azokat.
 9. Ismerjük el és jutalmazzuk azokat, akik használják is, amit tanultak!
 10. Kövessük nyomon a képzéseket újabb összefoglaló, emlékeztető kurzusokkal vagy a résztvevők közös megbeszélésre való összehívásával!

Mindezen ajánlások figyelembe vétele több erőfeszítést igényel a tervezés, a végrehajtás és az oktatást követően, de bőségesen kifizetődő lesz. Akár meg is duplázhatjuk a képzéseink hatékonyságát, hiszen cégünk sikeressége azokon az embereken múlik, akik a munkájukat hatékonyan végzik.

A képzés pedig alapvetően szükséges az alkalmazottak felkészítésére, és a minden szempontból hatékony munkavégzésre.

© CSINT - Tanácsadó Kft        Tel/fax: (1) 207-6277        E-mail: info@csint.hu

A honlap a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával valósult megeXTReMe Tracker

CSINT - Tanácsadó Kft CSINT - Tanácsadó Kft Tréningek Jelentkezés created by Dupai Tanácsadás Referenciák Hírlevél Fotógaléria