CSInt Tanácsadó Kft.» Cégismertető
Cégismertető - 10 éve a sikert tanítjuk!

Lászky Gyula
Ügyvezető

A Consulting Services International Tanácsadó Kft. magántulajdonban lévő, felnőttképzéssel és az ehhez kapcsolódó tanácsadással foglalkozó cég, melyet 10 évvel ezelőtt tulajdonosai azzal a céllal alapítottak, hogy jó minőségű, gyakorlatban használható és megfizethető árú szolgáltatásokat nyújtson.

Az elmúlt 10 évben számos nemzetközi és hazai vállalatnak, vállalkozásnak tudtunk segíteni abban, hogy megőrizze versenyképességét, vezetői, értékesítési szakembereik, kollégáik hatékonyabban láthassák el napi teendőiket. Meggyőződésünk, hogy az általunk képviselt értékek időtállóak, alkalmazásukkal lehet csak a változó, kihívásokkal teli időszakokat átvészelni, sőt azok ellenére is fejlődni.

Cégünk, szakembereink két évtizedes tapasztalataira építve kellően rugalmasan és hatékonyan tudja kielégíteni ügyfelei igényeit. Legyen szó a méltán sikeres és a maga nemében egyedülálló értékesítési, vezetői készségfejlesztő vagy csapatépítő tréningek szervezéséről és megtartásáról.

A siker garanciáját magas szintű, a gyakorlatban szerzett, illetve folyamatos hazai és nemzetközi továbbképzéseken elmélyített ismeretekkel rendelkező szakembereink adják.

Tréningjeinket nyílt és exkluzív formában is igénybe lehet venni. Komplex szolgáltatásaink a testre szabott tematika elkészítésétől, a képzések követéséig, valamint a személyreszabott coaching-tól az eredmények közös, vezetői értékeléséig terjednek. Egyetlen alkalomról vagy akár több éves képzési programról legyen is szó, segítünk céljaik elérésében.

Cégünk a Fővárosi Munkaügyi Központ (FMK) által 01-1020-04 nyilvántartási számon bejegyzett felnőttképzést folytató intézmény. A szakképzési hozzájárulás, mint támogatási lehetőség, 2012-től megszűnt. Egyéb pályázati lehetőségek, mint például a TÁMOP viszont rendelkezésre állnak különböző felnőtt, iskolán kívüli szakképzések finanszírozására. Ezzel kapcsolatban további információkért kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal.

 


Letöltések

» cégismertető

» szakképzési
   hozzájárulás kiváltása

© CSInt Tanácsadó Kft        ISDN Tel/fax: (1) 207-6277        E-mail: info@csint.hu

A honlap a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával valósult megeXTReMe Tracker

CSINT - Tanácsadó Kft CSINT - Tanácsadó Kft Tréningek Jelentkezés created by Dupai Tanácsadás Referenciák Hírlevél Fotógaléria